Uw specialist inzake behandeling en bewerking van parket en planken vloeren

!!Hiring!! Rechterhand zaakvoerder - technisch & commercieel

!!Hiring!! Rechterhand zaakvoerder - technisch & commercieel

Over de vacature Rechterhand zaakvoerder - technisch & commercieel Als groothandel in parketbenodigdheden is Alvaket Belgium hét adres voor professionele parketteurs, schrijnwerkers en vloerders. Als technisch en commercieel talent word jij een spilfiguur binnen onze organisatie. Klantencontact, advies op maat, herstellingen van machines, … Je beschikt over meer functies dan een Zwitsers zakmes. Ben jij uit het juiste (parket)hout gesneden?

Ontdek het snel!

Dit doe jij :

✅ Techneut. Je bent praktisch aangelegd en beheert het machinepark van onze klanten. Zelf herstellingen uitvoeren is voor jou vanzelfsprekend.

✅ Demonstrateur. Je slaagt er als geen ander in om jouw productkennis op een enthousiaste manier over te brengen tijdens product- en machinedemonstraties.

✅ Onder(aan)nemer. Je staat in voor de verwerking, voorbereiding en het uitleveren van bestellingen. Met je commerciële skills detecteer je moeiteloos nieuwe opportuniteiten.

✅ Stockbeheerder. Je hebt een goede basis in het beheren van een magazijn. Nauwkeurigheid en stiptheid typeren jou.

Dit ben jij :

✅ Technisch aangelegd. Je bent een ‘Handige Harry’ die zowat alles weer aan de praat krijgt.

✅ Zin voor ondernemen. Je denkt en werkt als een ondernemer. Commerciële feeling en zelfstandigheid horen daar zeker bij.

✅ Ervaring en potentieel. Technische affiniteit en ervaring in de houtsector zijn een plus, groeipotentieel en motivatie een must.

✅ Opleiding. Je beschikt over een bachelor of een flinke dosis relevante ervaring.

Dit bieden wij :

✅ Vaste indiensttreding. Geen proefperiode, wel een verbintenis met wederzijds vertrouwen.

✅ Participatie. Wij streven naar een samenwerking op lange termijn met mogelijke groei naar participatie in de onderneming.

✅ Gordel aan en starten maar. Jouw bedrijfswagen staat te blinken en ook je tankkaart ligt alvast klaar.

✅ Laptop en smartphone. Alvaket voorziet degelijke kantoorbenodigdheden zodat jij je werk optimaal kan uitvoeren.

✅ Opleidingsbudget. We zijn mee met de laatste trends en innovaties en investeren graag in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit zijn wij Als niet merkgebonden problem solver bieden wij voor elke uitdaging de juiste tools. In ons gamma vind je klinkende namen als Frank, Pallmann, Wolff en Numatic. Daarnaast verdelen we ook het productengamma van Bona, Rubio en Osmo.

Ons uitgebreid netwerk van parketteurs test en gebruikt onze producten dagelijks. Dat geeft ons waardevolle inzichten van professionals. Met 45 jaar ervaring staat Alvaket immers garant voor kwaliteitsvolle producten en een uitmuntende service na verkoop.

Ons technisch team beschikt bovendien over een uitgebreide voorraad reserveonderdelen en staat altijd paraat om elke herstelling snel en vakkundig uit te voeren.

Contacteer ons! peter@alvaket.be +32(0)477/21.67.54